WS: Chadwick vandt i Østrig

Jamie Chadwick Copyright W Series

Jamie Chadwick var tilbage i den form, som vi husker hende for i 2019. Pole position og dominerende kørsel efterfulgt af det ternede flag og et stort smil. Williams’ udviklingskører var på intet tidspunkt presset i lørdagens løb på Red Bull Ring.

Hele weekenden var lidt en “modsat”-weekend, hvor sidste uges dominerende Alice Powell slet ikke fik det til at spille, og sådan var det med mange kørere. Til gengæld imponerede den unge russiske pige, Irina Sidorkova, med at tage andenpladsen i løbet. I vinters, da hun deltog i F3 Asia Series var hun med et dansk ord håbløs.

Der var heller ikke mange forventninger til hende efter første løb i Østrig sidste uge, men denne uge var det en langt mere moden kørsel. Hun kom hurtigt med i toppen og hun holdt Emma Kimilainen bag sig hele løbet.

Jamies ærkerival Beitske Visser startede fra p2, men da løbet startede stallede motoren. Også Ayla Agren og Marta Garcia havde svært ved at komme af sted. Der var en del gode kampe i løbet, men der var ikke de oversatsede overhalinger og spins som vi oplevede i Styrings GP.

Resultatet af løbet blev:

WS Østrigs GP 2021