Vilkår for brug af GPnews.dk

Vilkår for brug af GPnews.dk
Brug af hjemmesiden er ensbetydende med accept af nedenstående betingelser. Overholdes disse ikke, forbeholder vi os ret til at ekskludere brugere uden varsel.
Ophavsret
Med mindre andet er angivet, har GPnews.dk copyright på alt materiale på dette websted. Materialet må ikke anvendes i erhvervsøjemed uden tilladelse, og indholdet må kun citeres med tydelig kildeangivelse. Erhvervsmæssig brug af materialet kræver godkendelse af:
GPnews.dk
Københavnsvej 75
4000 Roskilde
Email: info@gpnews.dk
Ansvarsfraskrivelse
De informationer, du finder her på denne hjemmeside har gennemgået en løbende gennemarbejdning og kontrol og er derfor så vidt vi ved korrekte. På trods af disse forholdsregler kan vi dog ikke udelukke, at enkelte fejl sniger sig ind. gpnews.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med den enkelte læsers brug af informationer, som er tilvejebragt her på hjemmesiden.
Eksterne links
Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden gpnews.dk indeholder links til sider, som ikke drives af gpnews.dk, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.
Cookiepolitik
Gpnews.dk gør sig umage for at tilbyde overskuelige hjemmesider med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden. Du kan læse mere på gpnews.dk om cookiepolitik.
Persondatapolitik
Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på gpnews.dk.
___
Vilkår er opdateret d. 07.10.2019