Vettels sidste år?

Sebastian Vettel Copyright Ferrari Media

Onsdag kom der godt gang i rygtekrigen efter flere sider skrev, at Sebastian Vettel ville trække sig fra Formel 1 efter denne sæson. Årsagen skulle være Ferraris manglende konkurrenceevne overfor dominerende Mercedes.

Det er ikke en hemmelighed, at Sebastian Vettel overvejer fremtiden. Han har dog gentagne gange udtalt, at han vil opfylde sin nuværende kontrakt, der ligesom mange andre kørere udløber i 2020.

At tyskeren skulle stoppe virker mest som en nyhed startet på en hjemmeside forklædt som et rygte, hvilket dermed gør den mere legitim at bringe. Skulle det ske, at hjemmesiden får ret, så kan de prale med, at det skrev de jo, og hvis det ikke skulle ske, så kan de gemme sig bag at det var et rygte.

Lewis Hamilton og Sebastian Vettel
Copyright Mercedes AMG

Et rygte som skulle være startet i Monaco, hvor Sebastian Vettel endte med at slutte toer i løbet.

På samme måde som en af de andre historier, der blev brudt onsdag skulle være, at Charles Leclerc nu skulle være så træt af problemerne hos Ferrari, at han skulle være interesseret i at bryde kontrakten efter seks løb med diverse fejl og teamordrer fra Ferraris side.

Det var dog ikke Ferraris skyld, at Charles Leclerc smadrede sin Ferrari i Baku eller for den sags skyld i Monaco, hvor han kørte så stærkt tilbage i pit med sit ødelagte dæk, at bilen blev ødelagt.

Nico Hulkenberg
Copyright Renault F1 Team

Sidste historie der opstod onsdag er, at Red Bull Racing nu skulle være interesseret i Nico Hulkenberg som afløser for Pierre Gasly, der ikke har leveret det forventede, eller måske i virkeligheden kun har leveret det forventede, hos Red Bull.

Der er godt gang i Silly Season allerede.