Spændende nyt rygte

Både Daniel og Nico modtager fem strafplaceringer denne weekend. Copyright Renault F1 Team

Der er mange spændende rygter i dette års silly season. For os som danskere nævnes Kevin Magnussen ikke så meget, mest fordi han ifølge alle rygter har en kontrakt for 2020. Den kan dog brydes, men det er straks værre for holdkammeraten Romain Grosjean.

For Romain Grosjeans kontrakt udløber i år og først blev sædet givet til Esteban Ocon, nu siger rygterne, at det er Nico Hulkenberg, hvis fejde med Kevin Magnussen kun lever på grund af medierne. Romain Grosjean rygtes til Formel E, hvis han ikke får en ny kontrakt med sit nuværende eller et andet hold.

Esteban Ocon skulle ifølge franske ‘Auto Hebdo’ være på vej til Renault på en to-årig kontrakt. Dermed ryger han ud af Mercedes-programmet, men er sikret en fremtid i Formel 1.

Antonio Giovinazzi og Kimi Raikkonen bliver måske også skilt efter sæsonen
Copyright Alfa Romeo Racing

Det nyeste rygte på silly season-møllen handler om Nico Hulkenberg, som vi nok godt kan forvente er færdig hos Renault. Ifølge et medie annonceres hos Haas op til Monza, men nyeste rygte placerer ham stadig hos et Ferrari-motoriseret hold, men hos Alfa Romeo.

Nico har kørt for holdet før, da det stadig hed Sauber Motorsport, og det vil i stedet være for Antonio Giovinazzi, da Kimi Raikkonen har kontrakt til 2020. Også Nico sættes i forbindelse med Formel E, hvis han misser et Formel 1-sæde.

Antonio Giovinazzi ryger nu i forbindelse med Haas, som han har fredagstestet for tidligere. Det bliver spændende at se, hvornår sneboldseffekten går i gang.