Indy: Hinch ude af McLaren

Podiet med Josef Newgarden foran Scott Dixon og James Hinchcliffe Copyright Indycar

James Hinchclilffe har været en del af Arrow SPM siden 2015, men løbet i Laguna Seca viser sig nu at være canadierens sidste for holdet, der indgik et partnerskab med McLaren tidligere på efteråret og skiftede Honda ud med Chevrolet-motorer.

Det er netop udskiftningen af Honda, der koster ‘The Mayor of Hinchtown’ som James Hinchcliffe kaldes i USA. Personligt sponsoreret af Honda Canada og reklameperson for Honda America er der ikke plads på holdet på grund af skiftet til Chevrolet. Det har været forudset længe, men desværre for James har han ikke været hurtig nok til at indgå en kontrakt med et nuværende hold.

Marcus Ericsson foran James Hinchcliffe
Copyright Marcus Ericsson facebook

Specielt uden at have en stak sponsorpenge med bliver det svært og igen kræver det, at holdet er Honda-motoriseret.

McLaren har bekræftet, at deres to kørere til 2020-sæsonen bliver i stil med Formel 1-holdet et par unge knægte. Den ene er Patricio O’Ward, der blev hentet til Japan og Super Formula af Red Bull for siden at blive droppet af selvsamme på grund af manglende resultater.

Den anden kører er Oliver Askew. Et navn som mange nok ikke vil kende i Europa, men en solstrålehistorie i USA, hvor han har kørt sig op igennem Road to Indy-programmet på rent talent. Han er nykåret Indy Lights-mester (klassen der svarer til F2 i F1-sammenhæng).