WS: Powell starter forrest

Alice Powell Copyright W Series

Efter et år i hi er W Series endelig klar til deres anden sæson. De 18 piger kører i identiske Tatuus F3 T-318-biler, der i korte træk er de samme som bruges i de nationale F3-mesterskaber. I denne weekend køres første af de otte løb i sæsonen, og det sker på Red Bull Ring.

Efter en træning hvor Alice Powell var hurtigst har vi haft en kvalifikation, der i Danmark kun kan ses på Viaplay. Dagens kvalifikation blev kørt tidligere i eftermiddag efter afslutningen på FP2 i Formel 1.

Her viste Alice Powell sig som den hurtigste af de 18 piger. Vicemester Beitske Visser starter firer og forsvarende mester Jamie Chadwick er nede på plads otte. Flere af kørerne er nye i år og de fleste blev fundet allerede til den oprindelige sæson to.

Har man fulgt med i W Series’ digitale mesterskab i 2020 vil en del af navnene være velkendte. Et af de navne som ikke er på listen er Michelle Gatting, der takkede nej til både den første og den anden sæson for at fokusere på GT racing.

Alice Powell var et af de navne, som man hørte en del til i første sæson, hvor hun kæmpede mod Emma Kimilainen, Beitske Visser og Jamie Chadwick i toppen af løbene. Fabienne Wohlwend er også tilbage.

Første løb køres lørdag og kan ses på Viaplay fra 16.20.

Kvalifikationen til Styriens GP 2021
Copyright W Series