WS: Chadwick vandt COTA1

Jamie Chadwick vandt på COTA1 Copyright W Series

W Series afvikler deres andet mesterskab med en dobbeltweekend i Texas på Circuit of the Americas. Alice Powell gik ind i finaleweekenden som den førende, men efter det første af to løb er mesterskabsføringen tilbage hos den regerende mester Jamie Chadwick.

Kvalifikationen tidligt lørdag gjorde intet godt for Alice Powell, der startede 10’er til løbet igår. Abbi Pulling tog kvalifikationen og startede foran Jamie Chadwick med Emma Kimilainen på plads fire.

Abbi Pulling tog starten og Emma Kimilainen rykkede fra p4 til p2 indtil første sving. Første sving på COTA har flere linjer og her tog de førende nogle brede linjer, hvilket Jamie Chadwick udnyttede til at gå i front. Her blev hun resten af løbet, men afstanden ved målstregen var kun lidt et sekund.

Abbie Eaton var eneste kører til at udgå, og der var gode kampe imellem pigerne. Alice Powell rykkede fra p10 til p3 og en tur på podiet. Jamie Chadwick fører nu mesterskabet forud for søndagens afgørende løb. Slutter Jamie foran Alice, så er hun forsvarende W Series-mester.

Resultatet af COTA1 blev:

Resultatet af COTA1 2021
Copyright W Series