WS: Jamie tog sejr og nyt mesterskab

Jamie Chadwick vandt COTA og mesterskab Copyright W Series

W Series-sæsonen sluttede søndag med en ny sejr og et forsvaret mesterskab til Jamie Chadwick. Efter lørdagens kvalifikation startede den regerende mester fra pole position, baseret på anden hurtigste tid sat i kvalikationen. Bedste tid talte til løb 1 lørdag.

Jamie dominerede lørdagens løb og det blev endnu bedre søndag. Hun tog starten og skulle i bedste fald bare slutte foran Alice Powell for at blive mester. Alice startede længere nede i feltet og havde en kæmpe udfordring at overkomme.

Det lykkedes ikke og med Jamies sejr søndag blev hun mester med fire sejre, Alice Powell tog tre sejre i sæsonen, Emma Kimilainen sluttede 3’er i mesterskabet og hun var den eneste, udover Alice og Jamie, som tog en sejr i sæsonen.

Beitske Visser blev vicemester i 2019, mens 2021 blev en svær sæson for den hollandske kvinde. Måske skiftet mellem WEC og W Series og de to forskellige typer biler blev lidt for meget. Hun sluttede dog otter i mesterskabet, hvilket giver automatisk kvalifikation til sæson 3.

Jamie Chadwicks mesterskab gav hende et legat på $500.000 og endnu vigtigere 15 superlicenspoint.

Resultat af COTA2
Copyright W Series