Vettel letter over Ferrari-tiden er forbi

Ferrari med Charles og Sebastian Copyright Ferrari Media

Det er en lettet Sebastian Vettel, der nu har forladt Ferrari for at blive Aston Martin-kører.

Efter det sidste løb i Abu Dhabi udtalte den Sebastian Vettel til ‘Ziggo Sport’:

“Hvad angår løbsresultatet angår, det bliver ikke et højdepunkt. Når jeg prøvede at køre hurtigere, fungerede det ikke. Resultatet er rimelig skidt, men jeg er tilfreds med mig selv.”

“Det er ikke særlig rart at starte så langt tilbage, men det er sket så mange gange i år. Det er uforståeligt, at deltaet mellem de to biler er så stort. Jeg tror ikke der er så stor forskel mellem de andre i pitlane.”

Charles og Seb bytter hjelme
Copyright Ferrari Media

“Hele sæsonen har været dårlig, og jeg er virkelig glaf for, at det er ovre nu. Dette år repræsenterer ikke den tid jeg har haft med det her hold.”

“Det sidste race ville blive følelsesmæssigt, men jeg er både glad og lettet over, at det er forbi.”

Til ‘Autosport’ udtalte han:

“Det var en følelsesladet dag. Jeg mener resultatet er ikke værd at nævne, løbet er ikke værd at nævne, men ja, jeg nød virkelig de mange gesturer fra starten til sidst i weekenden.”

“Fra mekanikerne, ingeniørerne – alle de folk, som jeg har arbejdet med i mange år. Så ja jeg vil savne nogle af dem rigtig meget, men det godt, at jeg stadig er i F1, og jeg får lov at se dem.”

Sebastians hjelm med en hilsen til Charles Leclerc
Fra Charles Leclercs instagram

Til trods for mange episoder mellem Charles Leclerc og Sebastian Vettel, så er Sebastian Vettel glad for deres toårige samarbejde. Som du kan se på hjelmen ovenover, så har det været en oplevelse.