Vettel har det ikke sjovt

Sebastian Vettel Copyright Ferrari Media

Sebastian Vettel er rygtet på vej mod et karrierestop og selv om tyskeren har afvist dette i første omgang, så er det tydeligt, at Sebastian ikke har det sjovt hos Ferrari lige nu.

Den tidligere F1-kører Emmanuele Pirro, som de fleste husker som en del af Tom Kristensens Le Mans-vindende trio, udtaler til italienske ‘F1sport.it’:

“Han ankom til Ferrari på en smuk måde, vandt mange fans’ sympati, men siden er det langsomt gået væk. Sidste år var Sebastian Vettel en fjern udgave af, hvad han var.”

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media

“Vi er nødt til at se om han kan finde sig selv, som han fortjener for at slutte sin karriere anderledes. Jeg håber han kan finde sindsro i et miljø, der er så svært som hos Ferrari.”

“Han er nødt til at gøre tingene med en lethed. Alle som dyrker sport gør det med passion og lyst. Det er essentielt og forskellen på at gå rimelig godt og gøre det rigtig godt, og lige nu har Vettel det ikke sjovt.”

Podiet i Baku. Sjældent har Sebastian Vettel set så glad ud for en tredjeplads
Copyright Pirelli

“Kørere er ikke supermænd. Atletisk set er de, men ellers er de mænd med deres svagheder. Måske for Vettel hjælper Ferrari miljøet ham ikke.”

“Det er de som er ansvarliges ansvar at støtte og hjælpe deres kørere.”