Red Bull bringer opdateringer

Pierre Gasly Copyright Red Bull Contentpool

De to Red Bull-hold har fået en god start på 2021 og selv om fokus snart rykker til 2022-chassiset, så er begge hold klar med opdateringer til de nye biler.

Efter kun tre dages presæsontest har data ikke været dem, der har været flest af, og derfor var åbningsløbet i Bahrain på mange måder en forlænget test for holdene. Hos Alpha Tauri fandt man udviklingsområder, som man vil udnytte de næste par løb.

Alpha Tauris tekniske chef Jody Egginton udtalte:

”Vi genfandt en rimelig del af downforce, og nu prøver vi at arbejde på at øge driftsvinduet, hvilket giver bilen et bredere driftsvindue aerodynamisk at arbejde i, især i lav hastighed. Så kan køreren udnytte det og vi kører hurtigere. “

Yuki Tsunoda
Copyright Red Bull Contentpool

”Jeg tror, ​​vi har et godt overblik over, hvad bilen kan, og så giver det dig mulighed for at sige, hvad vi vil målrette mod? Det er aero-udvikling, der udnytter mere performance fra de områder af bilen, der er blevet påvirket af reglementsændringerne, og sørger for, at ændringerne vi udvikler ikke forstyrrer noget andet. Så det er bare en kontinuerlig udvikling.”

“Vi får nogle nye dele i Imola, vi får nogle nye dele i Portugal, vi får nogle nye dele i Spanien. Det er trinvist, der er intet der tager overskifter, men fra ​​Spanien skal vi have taget et godt skridt fremad. ”

”Jeg var tilfreds med bilens tempo sidste år, men der var et par løb, hvor vi klarede os rigtig godt, og et par løb, hvor vi gik lidt skuffede hjem. Så vi vil prøve at minimere det.

Yuki Tsunoda
Copyright Red Bull Contentpool

”Du bliver nødt til at gøre det i midtfeltet, fordi det er så tæt, og det ser stadig så tæt ud, at hvis du mister point, stjæler alle point fra de andre, så du har ikke råd til at tabe point.”

“Vi scorede mange point sidste år og sluttede syver. Jeg tror, ​​det er et bevis på, hvor tæt det virkelig er.”

Også hos Red Bull Racing bliver der arbejdet hårdt. Det er den største chance i hybridæraen for at udfordre Mercedes regelmæssigt og gå efter mesterskabet.