Indy: Armstrong vil til Indycar

Marcus Armstrong Copyright Ferrari Media

Marcus Armstrong kan være på vej til USA og Indycar, hvor han vil komme op mod sine gamle holdkammerater Callum Ilott og Christian Lundgaard. Nu skal sædet lige findes, men fokus er skiftet til Indycar fremfor Formel 1.

Marcus var i flere år en del af Ferrari Driver Academy, men er en fri agent nu, og uden Ferrari er alle chancer for Formel 1 fortid.

I et interview med ‘Racer’ siger kiwien:

“Helt sikkert er Indycar det jeg vil – det er ingen hemmelighed.”

Marcus Armstrong var en del af Ferrari Drivers Academy sammen med Callum Ilott, Mick Schumacher og Guliano Alesi
Copyright Ferrari Media

“Jeg har altid været tiltrukket mesterskabet fra en tidligere alder fordi jeg er kiwi, og jeg har set Scott Dixon sparke rø*, siden jeg var ca. to år gammel.”

“Jeg vil elske at komme, og der er absolut intet officielt, men det er helt sikkert mit førstevalg. Jeg arbejder mod det.”

Ved den seneste rookietest på Sebring sad Marcus Armstrong i en Dale Coyne Racing with Rick Ware Racing-bil. Det har ikke givet ham mindre blod på tanden.”

“Det var ret sjovt.”

Scott Dixon var et af Marcus’ tidlige idoler
Copyright Penske Entertainment

“Da jeg kom var jeg klar over, hvor intenst Indycar er, og det er sikkert, at en Indycars identitet er anderledes til en hver anden kategori, med måden det føles gennem rattet og kick-backet, og hvor hårdt man er nødt til at køre den.”

“Så jeg var forberedt på hvad der ville ske på dagen, og det levede helt sikkert op til mine forventninger, bare på måden man var nødt til at køre den hårdt.”

“Vægtdistributionen er helt anderledes, og den virker meget kraftfuld ud af svingene, og naturligvis ved indgangen til svingene. Den har noget grib end hvad jeg er vant til.”

“Det var ret sjovt fordi man kan presse den og ikke risikere nogle konsekvenser ved udgangen af svinget. Så fra mit synspunkt var den rigtig sjov at køre.”

Scott McLoughlin har ikke gjort interessen mindre for den New Zealandske F2-kører
Copyright Penske Entertainment

Marcus Armstrong er et emne for Dale Coyne Racing, men det kræver at de indsætter en tredje bil i serien.