De korte nyheder

Bahrain "roval"

Bahrain har sagt for at køre på det som nærmest kan kaldes en ‘roval’ i et løb nummer to på banen i Mellemøsten. Samtidig har Kina ikke besluttet sig for, om de vil lægge asfalt til et løb nummer to på banen i Shanghai.

Skulle det ske, så ville det nok også ske på et lidt ændret layot end det vi kender fra det normale Formel 1. Portimao i Portugal er også kommet tættere på en plads i kalenderen, men samtidig melder Hockenheim ud, at de ikke kan blive ved med at vente på et svar.

Valtteri Bottas
Copyright Mercedes AMG

Hos Mercedes er der også meldt en større ændring ud. Andy Cowell stopper i sin rolle som chef for Mercedes-AMG High Performance Powertrains. Andy er en af de ansvarlige for den altdominerende Mercedes-motor, som har givet Mercedes de sidste seks verdensmesterskaber i Formel 1.

Beslutningen er ikke ny. Andy Cowell meddelte bestyrelsen det tilbage i januar, altså før der var noget som hed Coronavirus/CoVid19 og overlader officielt roret til sin afløser 1. juli.

I første omgang bliver han dog i Mercedes-familien, ihvertfald indtil en gang i starten af 2021. Ude af F1-delen skal han være med til at udvikle et endnu nyt Mercedes-Benz AG-projekt. Hvad det indebærer kan vi kun gætte på.