Abu Dhabis GP – De frie træninger

Max Verstappen Copyright Pirelli

Fredagens frie træninger blev kørt tidligere i dag på Yas Marina Circuit. Den første træning var uden Max Verstappen, Carlos Sainz og et par andre kørere, som havde overladt det værdifulde sæde til et par juniorkørere.

Det var interessant at se de nye kørere på banen. Felipe Drugovich havde sin første FP1-optræden for Aston Martin. Liam Lawson sad i Maxs bil og gjorde det så godt, at han sluttede få tiendedele fra Sergio Perez på p4. Undervejs var han ved at køre forbi Red Bull-pitten. Han undskyldte på radioen med, at han ikke var vant til at pitten kom så tidligt.

Lewis Hamilton var hurtigste kører foran George Russell. Charles Leclerc fulgte lige efter. Der var som sagt flere nye kørere på banen, men der var også comeback til Robert Kubica, der havde lånt Guanyu Zhous bil.

Første træning lagde op til en spændende weekend, men så kom vi til FP2.

Abu Dhabi 2022 – FP1
Indycar-kører Pato O’Ward var tilbage hos McLaren i FP1
Copyright Pirelli

Max Verstappen var tilbage i FP2 og han bankede de andre kørere trods en manglende træning. Mere end tre tiendedele foran George Russell. Alpine var godt med i FP2 og de virker til at have taget på McLaren, der vil få svært ved at indhente det forspring som det franske hold udbyggede i Brasilien.

For Haas virkede det til at være en svær session. De burde ikke være tilfredse med at ligge 17 og 18, kun med Pierre Gasly og Nicholas Latifi efter sig.

Der er lagt op til en spændende kvalifikation lørdag.

Abu Dhabi 2022 FP2

 

Abu Dhabi 2022 FP2