Vettel fortryder

Sebastian Vettel Copyright Ferrari Media

Det er svært at takke nej til Ferrari. Slet ikke når ens store idol har kørt og sejret for holdet, så er det svært at lade drengedrømmen om at blive verdensmester for Ferrari lade gå forbi.

Derfor var det ikke overraskende, at Sebastian Vettel forsøgte at gå i Michael Schumachers fodspor, men afslutningen på opholdet hos Red Bull Racing fortryder tyskeren nu.

For som alle ved, så gik 2014 skævt for Sebastian Vettel og forholdet blev afbrudt på den forkerte måde. Det fortryder Sebastian nu.

Sebastian Vettel ved sit første verdensmesterskab i 2010
Copyright Red Bull Media

I et interview til ‘Sky Deutschland’ siger han, at han ikke fortryder han forlod Red Bull for Ferrari, en drengedrøm, men måden det skete på.

“Jeg var fascineret af Michael i den røde bil, så jeg var tiltrukket af den rødhårede kvinde af de rigtige grunde.”

“Hvad jeg dog fortryder lidt er mådet det endte hos Red Bull.”

“Vi sluttede ikke på toppen, hvilket er sådan sporten er nogle gange, men mere at det var mærkeligt med kontrakterne – hvad jeg måtte tale om, og hvad jeg ikke måtte tale om.”

“Det var lidt ubehageligt. Når jeg ser tilbage, så er jeg nødt til at sige, at jeg fortryder det. Vi havde en fantastisk tid sammen, vi opnåede så meget sammen og havde det sjovt, så jeg skulle have lyttet til min mavefornemmelse, hvad angår hvordan det gik.”