Kevin kunne være blevet i Formel 1

Kevin Magnussen Copyright Haas F1 Media

Kevin Magnussens Formel 1-karriere kunne være fortsat i år. Det siger Kevin Magnussen i et interview med danske Dossierdanmark på instagram. Danskeren er dog professionel nok til ikke at sige hvilket hold, men det var et hold dårligere end Haas.

Det udelukker alle andre hold end Williams, og da Kevin Magnussen skrev kontrakt med Chip Ganassi Racing, der havde det nye Williams ikke annonceret et tættere samarbejde med flere stumper fra Mercedes.

Kunne Kevin Magnussen have overtaget George Russells sæde hos Williams? Her er det dog Roy Nissany i bilen.
Copyright Williams Racing

Ting som gør, at man kan formode, at der vil være fremgang i år, men forståeligt nok har Kevin Magnussen valgt den amerikanske IMSA-serie, hvor chancerne for at vinde er større og der er garanti for ikke at ligge bagerst.

De færre løbsweekender passer også godt, når nu Kevin lige er blevet far.

“Det kan man ikke rigtige sige nu, for så er der nogen, der bliver sure, tror jeg. Men det er et team, der ikke er bedre end Haas. Den er ikke så svær at regne ud.”

Kevin Magnussens Cadillac
Copyright Cadillac Photos

“Selvom jeg havde en chance i Formel 1, så følte jeg mig ikke motiveret til at fortsætte på den måde. Jeg ville gerne have haft en chance i et af de store teams, så jeg kunne have prøvet at vinde.”

Ordene bliver givet til Dossierdanmarks chefredaktør Kasper Steenbach og det 33 minutter lange interview kan findes på Dossierdanmarks instagramside.

Denne weekend tester han for sit nye hold på Daytona Speedway.