INDY: Alonso er velkommen

McLarens #66 på McLaren Technoly Centre Copyright McLaren Media

McLaren offentliggjorde fredag, at de har indgået et samarbejde med Arrow SPM-holdet. Hvem der skal køre for holdet er ikke offentliggjort endnu, men det ligger fast, at McLaren har en bil til Fernando Alonso, hvis han er frisk på en hel sæson eller bare Indianapolis 500.

Præsentation – Carlos Sainz, Lando Norris, Gil de Ferran. Zak Brown og MCL34
Copyright McLaren Media

Zak Brown udtaler til ‘Racer’:

“Ingen beslutninger er blevet taget endnu. Erfaring er meget vigtigt.”

”Hvis man ser på, hvaf vi har gjort i Formel 1, vi har to unge kørere, en rookie og en rimelig erfaren, og det fungerer virkelig godt med Lando og Carlos.”

“Jeg siger ikke, at vi tager præcis den samme tilgang, men jeg mener det giver en form for indikation om, hvordan vi tænker at få det til at ske.”

”Vi kommer til at gøre det hånd i hånd med Sam (Schimidt, red.). Kørerne er noget han ved en del om. Fremadrettet, vores beslutninger er ikke McLaren-beslutninger eller SPM-berslutninger, de er gruppebeslutninger.”

”Vi er nu et hold.”

Fernando Alonso i Indycar
Copyright McLaren Media

“Døren er altid åben for Fernando. Han er en del af familien, en kører med en McLaren-kontrakt, og for første gang i lang tid har han ikke en fuld løbskalender foran sig.”

“Han er naturligvis godt klar over, hvad vi gør her, og jeg skal se ham senere på året, hvor vi vil diskutere vores planer og hans planer og se om de konvergerer på et tidspunkt.”

James Hinchcliffe har kontrakt for 2020, men hvem der skal sidde i den anden (og eller tredje) bil ligger ikke fast.