Indy 500 kan blive uden Kyle Larson

Kyle Larson i begge biler han skal køre Memorial Day. Copyright Hendricks Motorsport

Selv om Kyle Larson er den store nationalhelt til Indy 500, så kan løbet blive uden ham. Det kan ske, hvis løbsstarten bliver udskudt pga regnvejr eller andet, der forsinker løbet. NASCAR Coca Cola 600 er vigtigere end Indianapolis 500.

Det er hans NASCAR-hold Hendrick Motorsports, der har første prioritet og det har en senere løbsstart end Indy. Men kun såfremt løbet afvikles efter planen. Kommer han ikke til start på Indy, så bliver Tony Kanaan hentet ud af “pensionen”.

Kyle Larson
Copyright Penske Entertainment

Hvordan det stiller Tony Kanaan i form af kørsel vides ikke, men GPnews tvivler på, at Tony Kanaan får lov at stille til start, hvis han ikke tidligere har kørt nogle omgange på ovalen i år.

Kyle Larson sagde:

“Forhåbentlig opstår situationen ikke. Jeg er ikke sikker på, hvem der træffer valget.”

“Jeg er sikker på, at der er et vindue, der hvis det kommer til et bestemt tidspunkt så er jeg nødt til rejse fordi de 600 (Coca Cole 600, red.) er førsteprioritet og jagten på endnu et mesterskab er hovedprioriteten.”

Kyle Larson i begge biler han skal køre Memorial Day.
Copyright Hendricks Motorsport

“Jeg håber bare, at det ikke kommer til det. Tony Kanaan er der som reserve, hvis noget som det skulle ske, til at tage over i de 500 (til Indy 500 er det bilen, der kvaliceres, ikke køreren.), men vi beder til at det ikke sker.”

Trods forsøget på at vinde de to af de største løb i verden den samme dag, så bliver det næsten afslappende i forhold til normalt.

“En del gange går mit sommerskema amok, når jeg kører race om søndagen og så flyver til et Sprint Car-løb næste dag. Og så kører jeg tre timer for at køre race i en Dirt Late Model, og så noget andet den weekend.”

“Så perioder som disse forbereder mig til The Month of May mere end noget andet. Jeg tror det at have gode folk omkring mig; at have god, organiseret logistik hjælper også.”