Hamilton bedre end Schumi og Senna

Mercedes tog det sjette konstruktørmesterskab i træk, da Lewis Hamilton og Valtteri Bottas blev 3 og 1 i Japan. Copyright Mercedes AMG

Hvem er den bedste Formel 1-kører i historien? Svaret ændrer sig ofte afhængig af, hvornår svareren begyndte at følge Formel 1. En som har kørt ved siden af Ayrton Senna og sammen med Michael Schumacher er ikke i tvivl.

Rubens Barrichello siger, at Lewis Hamilton er bedre end Michael og Ayrton. Rubinho udtaler til ‘ESPN Brasil’:

“Hamilton har et talent, der sandsynligvis er større end Ayrton og Schumacher.”

“Det eneste han manglede var modenhed. Han har udviklet sig og i dag ser vi det endelig produkt.”

Lewis Hamilton foran Charles Leclerc
Copyright Pirelli

#Da jeg lyttede til radioen i Brasilien, bemærkede jeg at han er utrolig rolig, delte informationer, sige hvad han gjorde og ikke havde behov for.”

“Den perfekte kører ville have Ayrtons evnner, Schumachers mod og Hamiltons koordination.”

“Det ville være noget at se.”

Der er dog lige så mange meninger om den bedste kører i Formel 1. Nogle sværger stadig til Juan Manuel Fangio, andre til Ayrton Senna, nogle siger Alain Prost, andre Michael Schumacher og igen Lewis Hamilton.

Sebastian Vettel
Copyright Pirelli

Da Red Bull Racing dominerede Formel 1 snakkede mange om, at Sebastian Vettel kunne gå hen og blive verdens bedste kører, men det krævede et andet hold for ikke kun at give bilen og holdet skylden.

Det samme gør sig lidt gældende for Lewis Hamilton, der vil kunne slå Michael Schumachers sidste rekorder og tangere antallet af mesterskabet i år.