FE: Nyck de Vries tog sejren i Berlin 2

Nyck de Vries Copyright Mercedes EQ

Nyck de Vries kom fra startplads tre og tog føringen i sving 1. Her blev han resten af løbet og 45 minutter + en omgang senere tog han det ternede flag foran Eduardo Mortara og Mercedes-holdkammerat Stoffel Vandoorne.

Igen fik vi et løb uden safety car, og banen blev kørt i modsatte retning i forhold til lørdag. Der var også kun en Attack Mode søndag, men den varede så til gengæld otte minutter. Det betød, at der var endnu mere fokus på, hvornår det skulle tages.

Modsat lørdag så havde Porsche og Jean-Eric Vergne det svært. Temaet med omvendt passede fint til JEV, der startede p8, faldt ned til p10 og sluttede på plads 9. Robin Frijns fra Envision Racing bummede sit første forsøg på et attack mode. Det kostede flere sekunder og holdt ham ude af topkampen.

Antonio Felix da Costa var i angrebshumør og kørte sig helt op på andenpladsen. her blev han plukket en efter en, og sidst i løbet blev han ramt af Robin Frijns, røg i muren, men slap heldigvis uden større skade end han gennemførte.

Oliver Rowland var også en spændende kørere, som stod for en del overhalinger, men også røg tilbage gennem feltet. Et underholdende løb, men ingen kunne røre Nyck de Vries, mens Stoffel Vandoorne kørte sig på den sidste podieplads.

Resultatet af andet løb i Berlin blev:

Resultatet af Berlin 2 2022