Forside Formel 1 Er Pierre Gasly klar til et Red Bull comeback?

Er Pierre Gasly klar til et Red Bull comeback?

Pierre Gasly Copyright Red Bull Contentpool

Efter Pierre Gasly røg fra Red Bull Racing til Toro Rosso handlede det i første omgang om bare at overleve i Red Bull-programmet. Heldigvis manglede der en afløser i Red Bull-programmet til at tage over og Pierre Gasly (og kollega Daniil Kvyat, red.) blev hos søsterholdet, der i år blev til Alpha Tauri.

Allerede sidst på sæsonen kunne man se fremskridtene, der blev kronet med podiepladsen i Brasilien. I år er det gået fremad og fremad med resultater, der i perioder har sat Alexander Albon under pres.

Er Pierre Gaslys sejr vejen tilbage til Red Bull Racing?
Copyright Red Bull Contentpool

Snakken om et comeback til Red Bull Racing har floreret og efter overraskelsessejren i Italien på Monza er de rygter ikke forstummet. Selv siger Pierre Gasly, at han føler sig klar til at vende hjem til Red Bull Racing.

“Jeg mener jeg er klar, men det er ikke op til mig at tage den beslutning.”

“Den eneste ting jeg har gjort, siden jeg kom tilbage til Toro Rosso, har været at fokusere på migselv og vise, hvad jeg kan gøre.”

Podiet i Brasilien 2019
Copyright Red Bull Contentpool

“Når jeg får de rette værktøjer i mine hænder, har jeg været virkelig glad for de præstationer jeg har vist.”

“Vi får se, hvad der sker, men der har været mange stærke kørere hos Toro Rosso. Jeg er virkelig glad for at være en af de to, der har formået at vinde på holdet.”

Det har været hårdt at genopbygge selvtilliden. Fyringen fra Red Bull Racing og vennen Anthoine Hubert, der blev slået ihjel på Spa-Francorchamps, har været hårde at bearbejde.

“Jeg har altid, på en eller anden måde, vendt negativt energi indtil noget positivt. Naturligvis følte jeg mig såret og følte ikke det var fair over for mig, og jeg ønskede virkeligt at vise dem en ting…men jeg vidste jeg er hurtigt, jeg ved hvad jeg kan gøre – jeg har kæmpet for sejre, for pole positions, for mesterskaber i mine tidligere år, i min karriere og det er hvad jeg ønsker i Formel 1.”

Pierre Gasly da han stadig kørte for Red Bull Racing
Copyright Red Bull Contentpool

“Ærligt så kan jeg ikke være gladere for mit hold i øjeblikket. De gør et fantastisk arbejde; De har givet mig alt til at være konkurrencedygtig hver eneste weekend.”