Anm: Formel 1 Revyen 2020

Formel 1 Revyen 2020 Copyright Bil Magasinet/Forlaget Benjamin

Kom ind forbi receptionen. Jeg har en overraskelse til dig, lød ordene fra Bil Magasinets chefredaktør Mikkel Thomsager. Stor var min overraskelse, da det viste sig, at man havde lavet en ny årgang af Formel 1 Revyen, som blev søsat sidste år.

Projektet havde været under overvejelse længe, først var det næsten droppet i april, siden blev det taget op igen i maj. Nu har jeg læst det endelige produkt og den nye 2020-udgave, primært fra F1-journalist og Grand Prix Photo Peter Nygaards hånd, er et underholdende bekendtskab.

Bladet blev sendt på gaden i torsdags den 30. juli, men produktionstiden på bladet gør, at de nyeste historier og løbsrapporter af gode grunde ikke kan være med. Det gør ikke så meget. Peter har krydret Formel 1 Revyen 2020 med en række gode artikler, deriblandt et interview med Kevin Magnussen og Renault junior-protegeen Christian Lundgaard.

Der er det forkromede overblik over alle 10 hold og 20 kørere, samt kalenderen for 2020-coronaudgaven, som den så ud ved magasinets deadline. Det vil sige Mugello, Imola, Sochi, Portimao og Nurburgring ikke er med, da de ikke var kendte ved deadline.

Der er også en serie artikler, hvor de 10 bedste kørere kåres, de fem bedste danske kørere, de største skandaler i F1’s 70 årige historie og skal vi kalde det et ‘Mercedes tema’ hvor Peter går helt tilbage til det første hold i Mercedes AMG-holdets DNA.

Slutteligt er der et Formel 1-leksikon, hvor de forskellige ord og flag forklares på en nem og letforståelig måde, så også begynderen kan være med, når TV3’s værter og kommentatorer slynger om sig med fagudtryk.

En lille korrekturlæsning havde været rart, da der flere steder er et par smuttere, som når løb bliver til løn (b og n sidder ved siden af hinanden på tastaturet) og så overlever man, at Lance Stroll et enkelt sted er blevet til Lawrence Stroll.

Alt i alt et rigtig godt produkt, som godt kan anbefales. Vejledende udsalgspris er 199 kr og kan blandt andet købes på bladshoppen.dk.

En hurtig søgning på nettet kan give lidt rabat som f.eks. hos Williamdam.dk.

Nu glæder jeg mig bare til Formel 1 året 2020 med et tilbageblik på sæsonens løb i Formel 1 og vores to danskere i Formel 2 og Formel 3. Hvis vi alle skriver på Bil Magasinets facebookside, så kan det være det går i opfyldelse.

De tørre fakta:
Forlag: Benjamin Media
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793490437