WS: Chadwick tog pole i Østrig

Jamie Chadwick Copyright W Series

For anden uge i træk er der gang i W Series. Det foregår denne uge stadig på Red Bull Ring, og det var med en gammel kending i front. Jamie Chadwick tog den pole hun følte sig snydt for sidste uge, da problemer med turboen kostede hestekræfter.

30 minutter havde de 18 piger til at kvalificere sig, men allerede på første forsøg kom der rødt flag. Sabre Cook spandt sin racer og endte i gruset på indercirklen af banen. Bilen kunne ikke fjernes, så det røde flag kom på banen.

Otmar Szafnauer, Teamchef Aston Martin F1 ønsker sin udviklingskører Jessica Hawkins held og lykke.
Copyright W Series

Jamie Chadwick var lynhurtig på sin første flyvende omgang og i mange minutter kunne ingen af de andre piger køre stærkere. Så forbedrede banen sig og Jamie faldt flere placeringer ned i tidstabellen.

Beitske Visser var en af de hurtige piger. Bruno Tomaselli kørte hurtigst og holdt pole i et par minutter, men så kørte W Series-mesteren tilbage på banen og satte punktum for kvalifikationen.

Tæt kørsel i kvalifikationen
Copyright W Series

Tidligere på ugen meldte W Series ud, at de på deres Academy-hold har feltets to yngste kørere og de havde fået et scolarship for de næste to år. Sidste uge var de rookies, i dag havde de fået et par kilometre under sig og noget banekendskab.

Det resulterede i, at Nerea Marti og Irina Sidorkova tog sig af plads fire og fem.

Ayla Agren
Copyright W Series

Emma Kimilainen, Vicky Piria og Sabre Cook har alle fået tildelt tre strafplaceringer efter kontakt med andre kørere i løbet sidste lørdag.

Kvalifikationsresultatet
Copyright W Series

Løbet vises på Viaplay lørdag fra 16.25.