Williams i ren overlevelseskamp

Det er ikke vigtigt at køre så mange løb som muligt, men om at gøre de resterende løb unikke. Copyright Williams F1 Team

Williams F1 Team har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor de udover deres regnskab også kommer med flere bemærkelsesværdige ting.

Det første er en terminering af de to ROKiT-sponsorater for henholdsvis ROKiT Phones og ROK Drinks. ROKiT var Williams titelsponsor, så når de to sponsorater droppes, så siger det noget om hvor seriøs en overlevelseskamp holdet er i.

Trods ROKiT på trøjen, så er ROKiT ikke længere en del af Williams
Copyright Williams F1 Team

Williams råder dog over en flerårig motoraftale med Mercedes, hvilket er attraktivt, hvis man vælger at sætte holdet helt eller delvist til salg. Man har haft samtaler med flere mindre parter, men man lægger vægt på, at der i dag hvor pressemeddelelsen er udsendt, ikke er et konkret tilbud, men at man nu befinder sig i det, der juridisk kaldes for ‘Takeover Period’.

Det er dog en ikkeoffentlig hemmelighed, at en mulig køber kunne være Dmitry Mazepin, far til Nikita Mazepin, der stod bag et af de tilbud, som Force India modtog inden man valgte at sælge til Lawrence Stroll og hans konsortium.

Nicholas Latifi
Copyright Williams F1 Team

Han skulle være interesseret i at etablere et russisk hold og så er det nok den nemmeste måde at få Nikita Mazepin med i Formel 1.