Vil have Formel 1 tilbage

Sepang Copyright Pirelli

En nyhed der druknede lidt i de tre præsentationer i går er, at Malaysia vil have Formel 1 tilbage til Sepang. Det sagde Premierminister Tun Dr. Mahathir Mohamad til malaysiske ‘The Star’.

Dr. Mahathir sagde:
“Jeg husker mit besøg til Estoril i Portugal, hvilket inspirerede mig til at lave en lignende bane i Malaysia. Jeg troede ikke det ville bringe 10-20.000 folk til banen.”
Sepang
Copyright Pirelli
“Modtagelsel var god. Malayerne begyndte selv at køre race og er nu vel inde i motorsport og også ingeniørvirksomhederne bag bilen.”
“Så vi har opnået en del fra Sepang-løbene og pengene brugt på banen har været det værd.”
“Jeg håber løbene her (på Sepang. red.) vil fortsætte i fremtiden og jeg håber også, at Formel 1 vil komme tilbage i al sin herlighed.”
Sepang
Copyright Pirelli
Der bliver stadig kørt MotoGP på banen sidst på MotoGP-sæsonen og her bliver tribunerne fyldt op. Det blev tribunerne de sidste år af Formel 1’s tid ikke, og derfor endte man med at opsige kontrakten et år før.
Skulle Formel 1 komme tilbage til Sepang, så er det meget tænkeligt, at det bliver et aftenløb oplyst kunstigtm da det var en af de planer, der blev snakket om inden kontrakten blev ophævet.