Vergne forbliver i Formel E

Jean-Eric Vergne med mesterskabstrofæet Copyright Formula E

Med to mesterskaber i træk i Formel E, så skulle man tro, at Formel 1 havde genopdaget det tidligere Red Bull Junior-medlem. Det har de måske også og en vej tilbage til Formel 1 er måske at finde, men det er ikke nødvendigvis noget Jean-Eric Vergne er interesseret i.

Umiddelbart er det mest en ’Been there, done that’. I et interview med ’Crash.net’ udtaler FE-mesteren, at hvis det er et Top 3-hold, så måske.

”Formodentlig ja.”

Jean-Eric Vergne
Copyright Formula E

”Jeg har været i et midterhold, da jeg var en ung kører og jeg forstår det er her, hvor man viser sig frem, men når man er på min alder, så har man ikke tid til at bevise noget på et midterhold.”

”Det interesserer mig ikke rigtig at kæmpe om plads otte eller ni, eller nogen gange at komme i pointene, andre geange ikke.”

”Jeg ønsker ikke at komme tilbage i den situation, som sidst jeg ved i Formel 1.”

”Jeg er en del gladere i Formel E med at kæmpe om titler, for sejre, at være en del af et tophold i et mesterskab, der udvikler sig massivt.”

Hvis Ferrari ringede, så kunne Jean-Eric Vergne godt overveje sin beslutning.
Copyright Ferrari Media

”Hvem ved, hvor Formel E er om tre år, men jeg er ikke i den værste situation, det er sikkert.”

”Hvis jeg fik et, og det er et massivt, tilbud fra et af Top F1-holdene, så ville jeg helt sikkert overveje det, men som jeg har sagt, jeg har ikke modtaget noget.”

Jean-Eric Vergne kører udvalgte WEC-afdelinger ved siden af Formel E. Han har tidligere været test- og udviklingskører for Ferrari efter Toro Rosso-tiden.