Sebastian Vettel overvejer fremtiden

Sebastian Vettel Copyright Ferrari Media

Sebastian Vettel siger i et interview med ‘The Times’, at han overvejer sin fremtid i Formel 1. Historien bliver delt, så det nærmest er breaking news, men i virkeligheden er der intet nyt i den.

Den tyske Ferrari-kører har godt nok været den lille hos Ferrari i årets første to løb, men der er ingen risiko for, at han stopper efter denne sæson. Det siger han også i interviewet, hvor han gør det klart, at han har tænkt sig at opfylde sin kontrakt med Ferrari, der udløber i 2020.

Charles Leclerc går forbi Sebastian Vettel
Copyright Pirelli

Det samme gør Lewis Hamiltons Mercedes-kontrakt, og stort set alle nuværende kørere er på kontrakter, der senest udløber i 2020. Kun Charles Leclerc skulle efter sigende have en kontrakt til 2021.

Årsagen til kontrakternes udløb i 2020 er, at ingen stadig ved, hvad der kommer til at ske i 2021. Både Ferrari, Haas og Red Bull Racing har nævnt, at de måske trækker sig efter 2020-sæsonen.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media

Det hele afhænger af, hvad Liberty Media melder ud om 2021 og først her efter vil de forskellige parter tage stilling til, hvad der kommer til at ske.