Sebastian overvejer fremtiden

Sebastian Vettel Copyright Pirelli

Sæsonen er ikke kommet i gang, men silly season er i fuld gang. Umiddelbart er der to personer, som er i fokus. Lewis Hamilton hvis kontrakt med Mercedes udløber efter denne sæson, men også Sebastian Vettel, der også står uden kontrakt.

Rygterne siger, at Ferrari skulle være klar til at forhandle en et-årig kontrakt for 2021, hvilket giver mening med tanke på de helt nye chassiser, hvor erfaring vil være en fordel.

Renault meldte sig tirsdag ind som en Dark Horse som et nyt hold til Sebastian Vettel. McLaren skulle også være en del af kabalen, der i 2021 kører med Mercedes-motor.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media

Red Bull har afvist tyskeren på grund af Max Verstappen, men er Sebastian Vettel selv interesseret i at fortsætte på et hold, som ikke er i toppen.

Sebastian udtaler selv til den italienske del af ‘Motorsport.com’:

“På et tidspunkt er pengene ikke længere det vigtigste. Der er også ønsket om at nyde det vi gør.”

“Vi har et job, som få andre kan gøre, så jeg mener at alle os, som bærer hjelme og køredragter bør vise, at vi er taknemmelige for det.”

Alfa Romeo kunne være en mulighed for Sebastian Vettel. Så er han stadig i Ferrari-familien, men ikke under det samme pres.
Copyright Alfa Romeo Racing

Betyder det at han så vil gøre det for et mindre hold?

“Jeg ved det ikke. Jeg kan ikke dig et svar på det tidspunkt.”

“Da jeg var i midtfeltet på gridden, det var i begyndelsen af min karriere med Toro Rosso, og kort efter var jeg hos Red Bull.”

“Mit andet år hos Toro Rosso  var utrolligt. Vi var i stand til at kæmpe om plads 12, siden 10, og sidst på sæsonen var vi konstant i top 10.”