Michael Andretti opruster

Michael Andretti Copyright Penske Entertainment

Michael Andretti har ikke opgivet planerne om Formel 1, trods nye rygter om, at nye hold skal lægge 600. mio dollars (op fra 200 mio dollars) for at komme ind i Formel 1. Der er investeret i et nyt hovedkvarter i Indianapolis, og det gamle er solgt til Zak Brown og McLaren.

Ikke nok med det, så har Michael Andretti fået en medejer af Andretti Autosport. Dan Towriss fra Group 1001, der bl.a. står bag Gainbridge-mærket og sponsorede Zach Veach i Indycar.

Colton Herta
Copyright Penske Entertainment

Kombineret med Cadillac/General Motors er der kommet ekstra incitament til både at sikre pengene til at deltage i Formel 1, men også at gøre det ordentligt. Hvis holdet altså får lov til at stille til start i Formel 1.

Tilmed har han et luksusproblem. Planen har hele tiden været at stille med en amerikansk kører i form af Colton Herta, men nu har Kyle Kirkwood også vist, at han på dette rette hold kan vinde. Dermed kan Andretti stille med to amerikanske kørere, hvis de altså optjener point nok til en superlicens.

Kyle Kirkwood vandt i Long Beach
Copyright Penske Entertainment

Fremtiden ser lys(ere) ud for Michael Andretti, hvis han ellers kan overkomme modstanden fra de eksisterende 10 hold og tildels F1-chefen Stefano Domenicali.