Mercedes, ikke Ferrari

Lewis Hamilton Copyright Ewert Foto

Ferrari havde en rigtig god start efter F1-sommerferien, men så røg de lidt tilbage i de sædvanlige vaner. Mercedes kom til gengæld tilbage efter et par dårlige løb, hvor Ferrari var fremme og det er da heller ikke Ferrari, som Red Bull Racing ser som den største trussel i 2021.

Det siger Dr. Helmut Marko til ‘Auto Bild’:

“Vi var foran dem i den sidste tredjedel af sæsonen. Det virkede ikke til, at de havde fordelen, specielt med deres motor, som de havde før.”

“Honda ikke bare opfyldte deres ønsker, de overgik dem langt fra.”

Lewis Hamilton og Mercedes er den bedste pakke, men det vil Red Bull Racing lave om på.
Copyright Mercedes AMG

“De var næsten på niveau med Mercedes, kun lidt mangler til kvalifikationen. Men jeg er overbevist om, at Honda også kan tage det lille skridt og så er det op til os at bygge en bil, der fra starten vil kæmpe om titlen.”

“Indtil videre ser det godt ud fordi  vi vil være færdig tidligere end før (med at bygge den nye bil, red.).”

“Vores konkurrent vil være mercedes og specielt Lewis Hamilton. Jeg er nødt til at indrømme, at han kører næsten perfekt og er lige nu den bedste kører som pakke. Men vores Max Verstappen er på vej.”

Det er Mercedes, ikke Ferrari, som bliver Red Bulls største udfordring i 2020
Copyright Mercedes AMG

Hos Mercedes ser man også med ærefrygt på Red Bull Racing. Mercedes’ motorchef Andy Cowell ser risikoen for en hård kamp med Red Bull i år.

“Red Bull er i stand til at bygge biler, der kan vinde mesterskaber og Max Verstappen er imponerende god. Og Hondas commitment er så stort som dets fremgang.”