INDY: RoGro klar til ovalbaner

Romain Grosjean Copyright Indycar

Romain Grosjean har kun kørt Indycar i nogle måneder og han er nu klar til at inddrage ovaler i sin kalender. Det første ovalbaneløb bliver på World Wide Technology Raceway i St. Louis i august måned.

I et interview til ‘Associated Press’ siger han:

“Et af de mest smukke øjeblikke, som jeg har oplevet, var da jeg sluttede toer og jeg havde et interview foran tilskuerne, og alle stod op og hyldede mig.”

Romain Grosjean
Copyright Indycar

“Jeg har været på podiet i Fomel 1, men jeg har aldrig oplevet så meget energi og kærlighed komme fra tribunerne. Selv min kone, hun græd derhjemme.”

“Hun sagde ‘Alt du har gjort de sidste seks måneder, folk gætter jeg har indset det og elsker det’. Det har været en helvedes rejse og det er en smuk rejse.”

Romain sad i Frankrig med kone og børn, da Indianapolis 500 blev kørt. Det var nogle hårde timer.

“Det var underligt at se det derhjemme og ikke være en del af det, vide at dine venner gjorde det.”

Romain Grosjean
Copyright Indycar

“Så vi får se, hvordan situationen er og så familiemæssigt, hvad vi mener om at gøre det.”

“Oprindelig sagde jeg, at jeg ikke ønskede at køre ovalerne, nu vil jeg gerne prøve en og så se om jeg ønsker at køre flere.”

Romain Grosjean har kørt rundt i sit motorhome i USA og boet i den under løbsweekenderne. I juli måned kommer familien over og bruger et par uger sammen med farmand. Her skal de blandt andet se Romain køre i det første løb i Nashville.

Romain Grosjean er faldet så godt til i USA, at han nu ønsker at tage skridtet ind i IMSA og køre ii de tre store løb næste år, Daytona 24 hrs, Sebring 12 hrs og Petit Le Mans.

“Når man er passioneret for noget, og det brænder som en ild, og måske den ild har været tæt på at blive slukket de sidste par år, men når man så tager en pole og man fører et løb igen, det er ‘Hell yeah’.”

“Det er svært at gøre, men når man har gjort det, så ønsker man at gøre det igen.”