Indy: Perez har McLaren tilbud

Sergio Perez Copyright Racing Point

Sergio Perez blev for en uge siden arbejdsløs efter sæsonen og spekulationerne begyndte med det samme at gå amok. Haas, Alfa Romeo, Red Bull Racing, Formel E eller måske Indycar. Hvor ligger mexicanerens fremtid?

Skulle den ikke ligge i Formel 1 så brugte McLaren teamchef Zak Brown sidste fredag på at sige, at Sergio Perez kan finde et hjem hos McLaren, altså på Indycar-holdet.

Når farmand ejer holdet, så bliver man ikke lige arbejdsløs
Copyright Racing Point

Zak Brown udtalte:

“Det er en skam, at Sergio har mistet sin plads, for af de to kørere på det hold, så er det ham der præsterer bedst.”

“Men som vi ved, så er det ikke Sergios far, der ejer holdet, så da de besluttede at invitere Vettel, så var det klart, at det var Perez han ville erstatte.”

Man mærker skuffelsen i Zaks udtalelse.

“Jeg tror han ender hos Haas eller Alfa Romeo.”

“Men hvis Sergio pludselig skulle blive interesseret i Indycar, så vil jeg være interesseret i at snakke med ham, fordi han er en god kører.”

Patricio O’Ward i den ene McLaren i Indycar-serien
Copyright Indycar

Der skal dog lige arbejdes lidt på den kommercielle side for lige nu har McLaren i Arrow McLaren SP-samarbejdet to biler og man kan ikke lige sætte en ekstra bil ind.

“Vi vil være nødt til at finde penge til tre biler, så vi kan ikke underskrive en kontrakt i dag.”

“Men med den finansielle opbakning, som Sergio altid har haft, vores kommercielle aktiveret og den interesse der vil være ved hans ankomst, så tror jeg vi kan finde en løsning på det problem.”