Forside Indycar Indy: Kanaan får nyt skud på Indy 500

Indy: Kanaan får nyt skud på Indy 500

Tony Kanaan er i gang med de sidste løb i sin Indycar-karriere Copyright Indycar

Tony Kanaan vender tilbage til Indianapolis i et nyt forsøg på genvinde Indianapolis 500. Det sker med hans gamle Chip Ganassi-sponsor NTT Data som sponsor for bilen. Overraskelsen er, at holdet er Arrow McLaren SP, og ikke Chip Ganassi Racing.

“Jeg føler mig ekstremt heldig at få endnu et skud på Indy 500. Jeg er begejstret over at arbejde med Pato, Felix og Alexander og køre med Arrow McLaren SP.”

“Min største kamp i sidste års løb var mod disse tre kørere, så at arbejde med dem og køre med dem vil blive rigtig spændende for os.”

Felix Rosenqvist
Copyright Indycar

Udenfor Indy 500 er NTT Data sponsor på Felix Rosenqvists bil nummer 6.

McLaren teamchef Zak Brown udtaler:

“Tony viste sidste år, at han kan konkurrere med de bedste, og jeg er glad for at se ham, og jeg er spændt på at se ham komme et show på vores hold næste maj.”

NTT Data var også sponsor for Tony Kanaan, da han kørte for Chip Ganassi Racing.

Christian Lundgaard får en fjerde holdkammerat til Indy 500
Copyright Penske Entertainment

Ud over tilføjelsen af en fjerde Indy 500-bil hos McLaren er det nu også bekræftet, at Rahal Letterman Lanigan kommer med en fjerde bil til Indy. Det blev offentliggjort mandag aften af teamchef Bobby Rahal, at man har sponsoren klar, men ikke køreren endnu.

Hos Chip Ganassi Racing er der stadig snak om en fjerde bil og en femte bil til Indy 500, men her mangler der også bekræftelser.