Indy: Christian Lundgaard debuterer i Indycar

Christian Lundgaard Copyright RLL

Der bliver dansk debut til Christian Lundgaard i Indycar, når han denne weekend skal køre på Indianapolis Motor Speedway på den permanente racerbane, ikke ovalbanen.

Det bliver for Rahal Letterman Lanigan den unge F2-kører får debut.

“Jeg glæder mig for vildt, til at køre Indycar. Jeg har allerede været utrolig heldig, at køre nogle fantastiske racerbiler i min karriere og jeg glæder mig til officielt, at tilføje Indycar til den liste.”
Christian Lundgaard
Copyright Daniel Lundgaard
“Som forberedelse til dette løb har jeg allerede testet bilen og den føles fantastisk med masser af power og jeg er sikker på, at det vil føles endnu vildere ved en raceweekend sammen med alle de store talenter, der er i serien. Der har været arbejdet hårdt for, at få dette til at lykkes og for at jeg kunne få så god en forberedelse som muligt selvom tiden har været knap.”
“Det bliver selvfølgelig en kæmpe udfordring, men jeg føler mig klar. Der bliver meget at lære på kort tid, men det er spændende, at få lov at prøve noget helt nyt. Jeg har faktisk set alle Indycar løbene i år, så det er fantastisk pludselig selv at få chancen for at deltage.”
Christian Lundgaard
Copyright Daniel Lundgaard
“Jeg kan slet udtrykke en stor nok tak til Rahal Letterman Lanigan Racing, Alpine, mine sponsorer og investorer, for at give mig denne mulighed. Det er en stor chance, og jeg kan ikke vente med at give alt, hvad jeg har.”
Christian Lundgaard skal køre med nummer 45, et nummer som Santino Ferruccio også har kørt med. Holdkammeraterne bliver Graham Rahal med nummer 15 og tidligere F1-kører samt dobbelt Indy 500-vinder Takuma Sato med nummer 30.