IL: Svensk sejr men podie til Christian Rasmussen

Linus Lindqvist vandt foran Christian Rasmussen og Sting-Ray Robb i Indy Lights Copyright Penske Entertainment

Christian Rasmussen tog sæsonens første podie i Indy Lights, da han lørdag blev nummer to i et løb af to halvdele. Løbet blev fremrykket på grund af risikoen for dårligt vejr, men lige lidt hjalp det, da lyn begyndt at komme.

Lyn er en sikkerhedsrisiko og løbet blev afbrudt. Efter mere end 30 minutters ventetid blev det meldt ud, at løbet ville blive genstartet, men først efter afslutningen på Indycar-løbet.

Så Christian Rasmussen, Benjamin Pedersen og de 12 andre kørere fik tid til at tænke sig godt om og overvære et underholdende race, mens de selv tænkte på hvordan de skulle angribe den sidste halvdel af Indy Lights-løbet.

Christian startede fra p3 i genstarten, men kom hurtigt op på p2, og der blev han resten af løbet. Bag Christian var der gode kamp. Benjamin Pedersen tog genstarten et stykke nede i feltet, men da et par konkurrenter ramlede sammen, så var Benjamin længere fremme og var på et tidspunkt oppe på p3.

Det havde givet et rens svensk/dansk podie, men Sting-Ray Robb havde fået godt gang i sin bil og tog plads tre fra Benjamin.

To gode løb til Christian Rasmussen, men Linus Lindqvist var i forvejen den mesterskabsførende og med sejren udbyggede han sit forspring.

Indy Lights IMS løb 2