Ferrari fortryder ikke Sainz

Carlos Sainz får støbt sæde Copyright Ferrari Media

Ferrari er ikke ærgerlige over, at de ikke forsøgte at lægge billet ind på Lewis Hamilton. De er glade for, at de har fået Carlos Sainz med om bord.

I et interview til tv-stationen ‘Sky’ udtalte teamchef Mattia Binotto:

“Jeg tror ikke vi vil fortryde vores valg ved ikke at prøve at få Hamilton.”

“Beslutningerne bliver truffet, der bliver opfattet som de mest korrekte. Jeg mener Charles er meget talentfuld, vi har investereret en del i ham som Ferrari, og med den rette bil er jeg helt sikker på, at han kan udfordre Hamilton.”

Lewis Hamilton kunne have fået et tilbud fra Ferrari, men italienerne ville hellere have Carlos Sainz
Copyright Mercedes AMG

“Vi traf vores valg og tror på, at han og Sainz vil være et rigtig godt og stærkt par. Så jeg tror ikke vi vil fortryde på nogen måde.”

“Selvom de er unge, så har de god erfaring i F1, så jeg er meget glad for valget.”

Det handler blandt andet om at få Carlos Sainz up-to-speed hurtigst muligt hos Ferrari. Halvanden testdag er ikke meget, så Carlos vil få en test på Fiorano i 2019-modellen.

“En dag og en halv er ikke meget. Vi vil gøre noget for Carlos, så han kan blive hurtigere integreret på holdet, specielt med arbejdet med ingeniørerne og alle vores processer.”

“En del af arbejdet vil tage plads i simulatioren, men i januar ønsker vi også at give Sainz en mulighed for at køre en ældre bil.”

Mattia Binotto
Copyright Ferrari Media

Det er dog ikke dette år, som Ferrari satser på.

“2022-sæsonen er vigtigere end 2021. Hvis vi starter 2022 på bagfod, så bliver det endnu sværere at lukke hullet i 2023, så vores prioritet er at skabe en bil til 2022.”

#Jeg formoder, at vi kun vil engagere os på udviklingen af bilen i år, kun hvis der er seriøse problemer med den eller vi indser, at vi han bruge udviklingerne til 2022.”