Derfor kiksede Andretti-Sauber handlen

Kimi Raikkonen Copyright Alfa Romeo Racing

Michael Andretti og hans Andretti Autosports forsøg på at købe Sauber Motorsport/Alfa Romeo Racing gik i vasken i 11. time. Den logiske grund var, at de to parter ikke blev enige om en pris, som begge parter kunne blive enige om.

Det var dog en helt anden grund til, at handlen gik i vasken. Det handlede om kontrol, og her ville Alfa Romeo ikke give Michael og sit bagland det store ansvar.

Michael Andretti under USA’s GP udtalte:

“Jeg kommenterede tidligere, stol ikke på rygterne, om hvorfor det ikke skete. Det havde intet med finanser eller lignende at gøre.”

“Uheldigvis i den 11. time, ændrede kontrollen sig og det var en handel vi var nødt til at trække os fra fordi vi ikke kunne acceptere den.”

Colton Herta tog pole i St. Petersburg
Copyright Indycar

En skuffelse for Andretti Autosport, der som det første havde taget Colton Herta med ind i Formel 1. Drømmen om Formel 1 lever dog stadig.

“Vores øjne forbliver åbne, vi vil altid kigge efter en mulighed der. Ikke bare her, men også i andre typer af racing. Det er hvad vi gør, vi er i racingforretning, og vi er altid på udkig efter muligheder for at udvide.”

“Men når vi endelig udvider, så skal vi være sikre på, at det er en rigtig handel, hvor vi kan ved vi kan være konkurrencedygtige, fordi det er meget vigtigt for vores brand, at være konkurrencedygtig indenfor alt, hvad vi gør.”

Colton Herta vandt i Long Beach
Copyright Indycar

Colton Herta er med sine 21 år køreren, som Andretti ville bruge i Formel 1.

“Hvad angår at få amerikanske kørere med, så er han den perfekte fyr til det.”

“Vi ville helt sikkert prøve at få han i et sæde, fordi jeg tror han kunne være en konkurrencedygtig kører i Europa. Det tror jeg virkelig på.”