Christian Rasmussen blev Indy Pro 2000-mester

Christian Rasmussen Copyright Road to Indy

Sidste år gjorde han det for første gang og blev US F2000-mester med flere rekorder. I år kørte Christian Rasmussen i Indy Pro 2000-mesterskabet og udover flere sejre, så har han så godt som taget titlen.

Selv om overskriften ikke er sikker endnu, så bliver den det i morgen aften, da Christian tager titlen, hvis han bare stiller til start.

Christian Rasmussen var lørdag aften suveræn og vandt løbet, hvilket sikrer ham nok point til at holde konkurrenterne bag sig i den samlede stilling. Dermed skal danskeren blot møde op til søndagens løb for at kunne kalde sig officiel vinder. Christian Rasmussen startede i anden position.

Christian Rasmussen – Copyright Road to Indy

”Det har været en intens sæson mod en masse gode konkurrenter. At jeg vinder i min første sæson i Indy Pro 2000, er noget af en bedrift, og jeg er meget glad. Jeg ser virkelig frem til næste år,” udtaler Christian Rasmussen.

Med titlen som Indy Pro 2000-mester følger også et scholarship til Indy Lights-serien. Det er klassen lige under Indycar og kører på mange af de samme baner, som de store drenge.

Tillykke til Christian siger vi her på GPnews.dk