Anm: Velkommen tilbage – F1 2019 review

F1 review 2019

Efter to skuffende år med højdepunkter fra sæsonerne 2017 og 2018, så er det velkommen tilbage i 2019. Igen har Duke Video produceret et flot review med mere end kun små højdepunkter fra toppen af løbene.

Fordelt over to skiver på bluray-versionen, som jeg anmelder, og en spilletid på fire timer, så er der noget at hygge sig med. Specielt i denne tid, hvor al racing er udskudt. Disk 1 har runde 1 til 11 og disk 2 runde 12 til 21.

Hver eneste runde starter med en highlights-kompilation fra tidligere løb på banen/landet, så f.eks. Japans grand prix er de to ikoniske Senna-Prost kollisioner med. Der kan være klip fra kvalifikationerne og masser af klip fra løbene.

Største anke i år er en mangel på radiomeldinger og så bliver der stadig ikke fokuseret så meget på de mindre hold. Således får man hverken Kevins jubel efter kvalifikationen i Østrig, men der bliver heller ikke fokuseret på Haas’ nedtur og sammenstødene mellem Romain Grosjean og Kevin Magnussen.

I forhold til de sidste to år, så er der sket meget godt igen. At sæsonen er delt over to skiver betyder også, at bitraten er højere, hvilket ses på billedkvaliteten, der ligner den samme skarpe opløsning vi får på tv.

Nu venter vi på, at Duke Video tager sig sammen og udvider med en 4K-udgave, når vi nu ved, at løbene bliver sendt og bl.a. kan ses på Viasats ultrakanal i 4K/UHD.

Mit review er købt hos Duke Video hvor fragten er gratis, hvis man køber for over 10 pund. 

Det kan også købes hos Amazon og muligvis Racingstore i Danmark.