Anm: Formel 1 Revyen 2019

Formel 1 Revyen 2019 Udgivet af Forlaget Bonnier/Benjamin Media

I juli måned blev et nyt magasin sendt på gaden. Forlaget Bonnier/Benjamin Media sendte det nyeste medlem af ‘Revyen’-familien på gaden og det var en helt ny udgivelse.

Vi siger velkommen til Formel 1 Revyen 2019. Et nyt magasin på 160+ sider fra Peter Nygaards hånd. Det betyder underholdende velskrevne artikler, flotte billeder og en viden om Formel 1, som vi andre kun kan drømme om.

Med nye artikler, der kommer godt rundt om Formel 1 og naturligvis Kevin Magnussen og hans familie. Bl.a. en artikel om den danske opbakning til Kevin Magnussen med et interview med Allan Melsen, manden bag den største danske Kevin Magnussen og Formel 1-gruppe i Danmark.

Man kommer rundt om danskerne i Formel 1 helt ned til dengang Danmark var ved at få deres eget Formel 1-hold.

Formel 1 Revyen er udkommet midt på sæsonen og det afspejler sig i det mere faktuelle indhold i magasinet. Der er en gennemgang af alle hold/kørere og naturligvis alle 21 baner i årets kalender. Frem til Østrigs GP er resultaterne fra 2019 med.

Magasinet er glimrende læsning og selv som erfaren Formel 1-entusiast får man noget ud af magasinet. Tidspunktet af udgivelsen er lidt spøjs, da det er udgivet midt på sæsonen, da dele af bladet ligner en optakt, men der er ikke rigtig nogen gennemgang af løbene op til Østrigs GP, kun resultaterne op til Østrig.

Det giver mig forhåbninger om en fortsættelse, hvor vi kan få et decideret tilbageblik af sæson 2019.

Bladet kan findes på kiosker, tanker, supermarkeder og flere boghandlere. Vejledende udsalgspris er 189,95, men en hurtig søgning på nettet giver muligheden for at købe det med rabat. Bl.a. hos Saxo.com, hvor magasinet står til 159,95.

GPnews kan godt anbefale Formel 1 Revyen. God og letlæselig underholdning med så mange emner, at du ikke lige løber tør og sluttende med et Formel 1-leksikon, hvor termerne i Formel 1 bliver beskrevet.