Vi er tilbage!

Kevin Magnussen pit stop Copyright Haas F1 Media

GPnews er tilbage.

Efter halvanden uges nedetid er vi tilbage, klar til at bringe nyheder til Danmarks bedste læsere igen.

Vi har stadig ikke vores bagkatalog, men vi kæmper på at redde det. Sker det ikke, så fortsætter vi ufortrødent med at skrive nyheder om det, der interesserer os.

Formel 1 er vores primære område, men vi vil fortsat dække Formel E og Indycar. Vi har taget W Series med i det vi internt kalder Version 2.0 og naturligvis dækker vi med jævne mellemrum de danske talenter eller laver anmeldelser, når en ny motorsportsrelateret bog, spil m.m. kommer.

Facebook vil stadig være stedet, hvor vi deler videoer og andre ting.

Nedbrud er altid irriterende
Copyright Ewert Foto

Vi er glade for at være tilbage, så vi er klar til at dække dette års løbsserier fra start af og som motorsportsfan er der gode nyheder.

TV3/Viaplay dækker stadig samtlige sessioner i Formel 1-kalenderen, men nu ser det ud til, at Danmark også får adgang til Liberty Medias F1 TV Pro fra den første test begynder 18. februar.

Nordic Entertainment Group (Viaplay) annoncerede 23. januar, at de sender Indycar de næste tre år. En dejlig nyhed, specielt med Felix Rosenqvist og Marcus Ericsson fra vores naboland i tophold og med McLaren/Fernando Alonsos angreb på Indianapolis 500.

Foruden F2 med Mick Schumacher, F3 med Christian Lundgaard og Porsche Super Cup med Mikkel O. Pedersen.

Vi  siger velkommen tilbage til GPnews DK.