Vettel til Red Bull? Umiddelbart ikke.

Sebastian Vettel Copyright Ferrari Media

De sidste par uger er rygterne om et karrierestop til Sebastian Vettel floreret. Flere gange har han dementeret, at han skulle ønske at stoppe efter denne sæson og som minimum kører sin 2020-kontrakt ud.

Det har dog ikke fået rygterne til at stoppe. Nu sættes han derimod i forbindelse med et comeback til Red Bull Racing og det sæde, som Pierre Gasly sidder i. Har det noget på sig?

Umiddelbart heller ikke, men det betyder ikke, at man ikke kan se Ferrari-køreren på besøg hos Red Bull Racing, og det er der en god grund til ifølge teamchef Christian Horner.

Christian Horner
Copyright Red Bull Contentpool

Til ‘Servus TV’ sagde teamchefen:

“Vi har store minder om Sebastians tid hos os.”

“Han er en del af vores historie. Vi vandt fire titler og mange, mange løb sammen, inklusiv Red Bulls første sejr i Formel 1. Vi har et specielt forhold til Sebastian.”

Sebastian Vettel vandt det italienske grand prix i 2008 for Toro Rosso
Copyright Bridgestone Motorsportsmedia

Sebastian Vettel tog ikke bare Red Bulls første sejr i Formel 1. Et halvt år før tog han sejren på Monza i 2008 for søsterholdet Toro Rosso.

“Selvom han nu er hos Ferrari, kommer han stadig ofte og kigger til mekanikerne, han kender de fleste ansigter og er stadig en ven af holdet.”

“Han var meget glad på vores vegne på Red Bull Ring.”