Tag med GPnews til Silverstone og oplev F1 på den klassiske bane (måske for sidste gang)

Silverstone 2017 Copyright Ewert Foto

Løbet på Silverstone i år er foreløbig den sidste på den historiske bane, hvor grand prix nummer 1 blev kørt tilbage i maj 1950. Derfor er vi gået sammen med Fanrejser for at arrangere en (måske) sidste tur til banen.

Løbet køres i midten af juli måned og vores tur går fra torsdag den 11. juli til mandag den 15. juli. Vi bor i Camden Town og vi tør godt garantere, at området er værd at bruge tid på. Camden Lock eller Camden Market kan man få mange timer til at gå på.

Camden Town
Copyright Ewert Foto
Wimbledon i Camden Town 2017
Copyright Ewert Foto

Vi tager afsted fra hotellet fredag, lørdag og søndag morgen og på turen ud til banen underholder vi med informationer om banen og hvad vi skal ud og se. Som udgangspunkt er billetten General Admission (ståplads, red.), men der er mulighed for at opgradere til tribuneplads mod et mertillæg.

Silverstone er en bane, hvor man kommer tæt på bilerne. Når bilerne kører igennem Copse Corner står man få meter fra asfalten og når bilerne kører igennem Maggits/Beckets/Chapel-svingsektionen er man nærmest målløs over den fart bilerne skifter retning med.

Daniel Ricciardo 2017
Copyright Ewert Foto
Fernando Alonso 2017 i Luffield
Copyright Ewert Foto
Start/mål-langsiden
Copyright Ewert Foto

Banen er også den bane med det mest alsidige madudvalg, som vi har oplevet på nogen bane og der er masser af underholdning banen rundt.

Vi møder Porsche Super Cup-kører Mikkel O. Pedersen, der blev 2’er i Monaco, og Renault Junior-kører og F3 Art-kører Christian Lundgaard.

Williams kørte opvisning i 2017, da de fejrede deres 40 års jubilæum i Formel 1.
Copyright Ewert Foto
Porsche Super Cup 2017
Copyright Ewert Foto

Om aftenen nyder vi London og den fantastiske by så du får det bedste race om dagen og den bedste by om aftenen.

Du kan læse mere om turen hos vores venner hos Fanrejser.