Svært at være Schumachers søn

Mick Schumacher Copyright Race of Champions

I et interview med FIA’s medlemsblad Auto #25, tilgængelig på FIA.com, kan man læse om Mick Schumachers F3-mesterskab og med det efternavn naturligvis også om hans berømte far.

Det efternavn er både en byrde og en belønning. Mick Schumacher bliver spurgt om vejen til toppen er hårdere på grund af farmand Michael.

“Jeg er glad for at være søn af den største F1-kører i historien og jeg beundrer ham for det.”

“Også selv om det nogle gange kan være lidt svært, det er hvad det er. Der er gode og dårlige sider til det. At have den opbakning jeg har fra en masse mennesker over hele verden kan ikke være en dårlig ting.”

“Jeg er taknemmelig for det.”

Mick bliver også spurgt om motorsport altid var en drøm for ham eller om han blev presset til det af sin familie.

“Racing og gokart er en ret normal ting i min familie og jeg elskede altid at køre gokart med min far. Det var rigtig sjovt at dele det med ham, og jeg husker han spurgte mig en dag om det var en hobby for mig eller jeg ønskede at gøre det professionelt.”

“Jeg fortalte ham lige ud, at jeg ønskede at gøre det professionelt. Jeg har aldrig ønsket andet.”

Det er heller ikke meget hjælp han har fået på vejen op. Mick mener selv, at det bedste for ham er at lære selv fremfor at gøre, hvad andre siger han skal gøre. Måske derfor første år altid er mindre succesfuldt end det andet.

Mick Schumacher har nu fået Nicolas Todt som manager og blev for uger tilbage det nyeste medlem af Ferrari Drivers Academy.