Straf til Lewis Hamilton og George Russell

Lewis Hamilton Copyright Mercedes AMG

Lewis Hamilton og George Russell har begge modtaget en straf på tre strafplaceringer og et strafpoint på superlicensen. Ingen af dem er dog i fare for karantæne, da det for begge kørere er det første strafpoint indenfor 12 måneder.

Lewis Hamilton får straffen for at spærret for Kimi Raikkonen. George Russell får straffen for episoden med Daniil Kvyat, der måtte køre af banen for at undgå kontakt.

For George Russell ændrer det ikke rigtig noget. Han kvalificerede sig som 19’er og skal sandsynligvis starte 18’er alligevel på grund af straffe til andre kørere. I det mindste kan han højst starte som 20’er.

George Russell
Copyright Williams F1 Team

For Lewis Hamilton er straffen lidt hårdere. Fra plads to ryger han ned på Kevins plads fem, men da Kevin også har en straf for udskiftning af gearkasse, så ændrer det ikke så meget.

Max Verstappen rykker op på siden af Charles Leclerc foran Valtteri Bottas, men om Lewis så får femte startplads eller sjette afhænger af, hvordan man placerer Kevin Magnussen.

Vi venter på den officielle startgrid for at få den fulde oversigt efter straffene er blevet tildelt, men den kommer nok først søndag.