Steiner afviser Colton Herta

Colton Herta vandt løb 2 i Mid-Ohio Copyright Indycar

Haas har i de fem år holdet har eksisteret altid fået kritik for ikke at bakke sit eget baglands kørere op. Som det eneste amerikanske hold på gridden ville det være oplagt at have mindst en amerikansk kører på holdet, men det tætteste man har været en amerikaner var Mellemamerikaneren Esteban Gutierrez fra Mexico.

Den ægte vare lader vente på sig og det ændrer sig ikke med de nye kørere til Haas. Det slår teamchef Gunther Steiner fast til websitet ‘Crash.net’, da han bliver spurgt om det unge Indycar-fænomen Colton Herta kunne blive en del af Haas.

Gunther Steiner
Copyright Haas F1 Media

“Jeg mener Colton Herta gør det rigtig godt. Han er af kørerne, som jeg ser i Indycar og jeg er tilbage i staterne. Jeg mener han gør et godt job her.”

“Jeg har ikke talt med ham, så vi stopper spekulationen. Men jeg respekterer hvad han gør en masse. Han er meget ung, jeg tror han har en stor fremtid, men jeg tænker også han er rimelig glad, der hvor han er i øjeblikket, og derfor taler vi ikke med ham.”

Colton Herta holdt Alexander Rossi bag sig
Copyright Indycar

“Jeg ved, at han har haft base i Europa før og alt det der, men han er i sin anden sæson i Indycar, og har er på et godt hold der, og investorerne, tror jeg, ønsker at se ham der.”

“Jeg har ikke talt med ham, men jeg har den dybeste respekt for ham, hvad han laver der. Men han vil ikke sidde i vores bil næste år.”