Rich-gate tager drejning – skifter navn og ejer

Kevin Magnussen Copyright Haas F1 Media

Tirsdag var der godt gang i den i Rich-gate. Her får du et kort overblik i, hvad der skete i Rich Energy-farcen, som ikke længere hedder Rich Energy, men Lightning Volt. Samtidig har Williams Storey (Rich Energys CEO) solgt sin aktiemajoritet og er ikke længere en person med ansvar hos Rich Energy.

Ny CEO er Matthew Kell (daglig tale Matt Kell) og firmaet bag den eksklusive energidrik skifter navn til Lightning Volt. Lynet bliver det nye logo og at dømme efter Twitter, så venter der potentielt en ny retssag.

For der findes Voltbikes og Volt Energy. Volt Energy bruger lynet som logo. Der jokes endda med Opel, som også har et lyn i deres logo.

Først røg geviret, siden røg William Storey
Copyright Haas F1 Media

Rich Energy twitterkontoen styres stadig af William Storey, der har lagt et billede af ham og Bernie Ecclestone op, hvor han slutter med at citere Arnold Schwarzeneggers mest berømte sætning ‘I’ll be back’.

Ligtning Volt har nu oprettet en Twitterkonto og at dømme fra de første tweets, så er William Storey ikke den mest tossede på twitter længere. Kommentarer som RedbullRlosers er at finde.

Der bekræftes også, at man bliver hos Haas, men at de skal have fundet den blå maling frem, så et bud er, at bemalingen bliver blå med gult lyn som logo.

Vidste du forresten, at Rich ikke skal forstås som rig, men i stedet henviser til Richmond, og geviret er en hyldest til en hjort, der bor i skoven ved Richmond.

Det bliver spændende at se, hvordan Haas ser ud i Tyskland næste uge.