Rich Energy nærmer sig konkurserklæring

Romain Grosjean Copyright Haas F1 Media

Rich Energy gør meget for at ødelægge det for sig selv lige nu. ‘Rich-gate’ er blevet et navn, som kendetegner hele miseren mellem Rich Energy og Whyte Bikes, men nu også Williams Storey og Rich Energy, samt Rich Energy og Haas F1 Team.

Rich Energy tabte copyrightsagen om logoet til Whyte Bikes og blev dømt til at betale Whyte Bikes’ sagsomkostninger. Det har de stadig ikke gjort og nu overvejer Whyte Bikes at indgå konkurserklæring på Rich Energy.

I givet fald vil Whyte Bikes blive en kreditor og kan meget vel tage de “småpenge” som de har til gode før Haas får adgang til flere penge fra det sponsorat, de har med Rich Energy.

Geviret er væk, men Rich Energy er stadig på bilen.
Copyright Haas F1 Media

I en pressemeddelelse fra Whyte Bikes står der:

“Whyte Bikes vil nu blive tvunget til at tage de nødvendige foranstaltninger for at dække de omkostninger, som de har haft. Det kan betyde en ansøgning til Retten om at erklære Rich Energy insolvens og erklære Mr. Story konkurs.”

Hvad det kommer til at betyde for Haas i den sidste ende, kommer vi nok til at vente et par uger med at få svar på. Haas har dog et budget, hvor de kan klare sig på det budget, som Gene Haas har givet holdet, men det sætter utvivlsomt holdet lidt tilbage.