Red Bull har præsenteret RB19

Max Verstappen Copyright Red Bull Contentpool

Klokken lidt over ni eastern time åbnede Red Bull Racing for deres launch i New York. En ikke specielt sindsoprivende præsentation, hvis første del handlede mest om at interviewe fire unge Red Bull-atleter.

Vi fik også et svar på hvorfor Red Bull havde teaset #blanccanvas, men det var ikke fordi vi skulle få et ændret livery på RB19. Den ligner i farver stort set de tidligere liveries efter man gik over til matte farver.

“Blanccanvas handlede i stedet om Wings for Life, som er Red Bulls egen velgørenhendsorganisation med fokus på rygskader. Man har sat kunstneren Mr. Doodle til at udsmykke en show car, som derfor skal auktioneres til fordel for Wings for Life. Hvis du lige mangler basen til et simrig, så er muligheden her.

Der var interviews med Daniel Ricciardo, Sergio Perez og Max Verstappen foruden interview med Christian Horner. Mest interessant, udover at se bilen, var da Fords Jim Farley kom på scenen og sammen med Christian Horner bekræftede, at Ford var tilbage i Formel 1.

Det var første gang Max Verstappen så RB19, og selv om det ikke var meget man rigtig fik set bilen, så var der nogle tydelige forskelle i forhold til RB18. Meget professionelt havde man “stjernekastere” foran bilen, som kan forvirre kameraers fokus og så stod folk foran bilen, så selv om det med sikkerhed ikke er den ægte vare, så blev der ikke givet noget væk.