Palou bliver tredjekører

Alex Palou på COTA 2022 Copyright McLaren Media

McLaren har i dag givet Alex Palou, 2021-Indycar-mesteren, en kæmpe julegave. Den unge spanier, som fik underkendt en kontrakt med McLarens Indycar-hold, bliver ny tredjekører hos McLaren, hvor han vil følge F1-holdet, når det ikke konflikter med Indycar.

Alex Palou sagde:

“Jeg er spændt på at være en del af McLaren-teamet som en af deres reservekørere i 2023. Jeg har siddet bag rattet i både MCL35M og MCL36, og det har været en fantastisk oplevelse, så jeg kan ikke vente at blive involveret i næste års bil. Jeg ser frem til at fortsætte min udvikling som kører, og jeg sætter pris på den tillid, McLaren har til mig med denne nye rolle næste år.”

Alex Palou
Copyright Penske Entertainment

Andreas Seidl, Team Principal, McLaren F1 Team, sagde:

“Teamet er glade for at have Alex ombord som en af vores reservekørere til næste sæson. Han imponerede med sin FP1-session i Austin og sine Driver Development-tests i år. Han har mange bemærkelsesværdige motorsportspræstationer indtil videre, især INDYCAR-mesterskabet i 2021, så det er genialt at kunne udvide sin rolle på holdet, og vi ser frem til at arbejde tættere sammen med ham.”